De laatste informatieDe laatste informatie

Vrijdag start Mandala Festival en wat hebben wij er veel zin in! De alweersvoorspelling is alweer goed! Zo nu en dan gaan we de dertig graden zelfs alweer bijna aantikken! Lekker toch? Nu, voor jullie, onze lieve Mandala-bezoekers, de laatste informatie, weetjes en tips.

Het is hard gegaan met de kaartverkoop! Zo verkochten we vandaag de Sunday Passes uit, terwijl alle kinderkaarten eerder de deur al uitvlogen. Wél zijn er nog enkele 2 en 3 Day Wild Passes te koop, evenals de laatste accommodaties!

Neem een kijkje op mandalafestival.com voor beschikbare tickets

Openingstijden

Op Mandala zijn camping en festival één. Eenmaal binnen, gaat het drie dagen en nachten door. De deuren van Mandala Festival openen op vrijdag 9 juni om 13.00 uur. Onze deuren sluiten op maandag 12 juni om 12.00 uur.

Pendeldienst

Er rijdt een gratis pendelbus tussen station Boxmeer en het festival.

De tijden:

Vrijdag 9 juni – 12.00 tot 16.00 uur

Zaterdag 10 juni – 12.00 tot 16.00 uur
Maandag 12 juni – 09.00 uur tot 13.00 uur

De bussen rijden om het half uur! Mocht je het terrein op zaterdag of zondag willen verlaten, meld je dan bij het Event Office.

Huisjes, caravans, tentjes? Where to go:
Bezoekers met een tent of zonder tenten kunnen vanaf 13.00 uur terecht bij de ‘Main Entrance’. Parkeren kan voor de deur! Kleine tip: koop je parkeerkaart online voor  €10. Bespaar je weer een beetje! Aan de deur kost een parkeerkaart €15!

Adres: Zoetendaal 10, Wanroij.
Bezoekers die toegang willen tot de familiecamping, een caravan/camper spot hebben geboekt of die een van de accommodaties hebben geboekt kunnen terecht bij de ‘Family Entrance’. Ook goed om te weten: heb je een huisje geboekt? De Bergen vraagt €40 borg voor de twee huissleutels. Deze borg kan per pin of cash worden betaald.

Adres: Campinglaan 1, Wanroij.
Bezoekers met een caravan/camper spot kunnen op vrijdag tussen 08:00 en 12:00 hun caravans op het terrein plaatsen. Auto’s mogen alleen de caravans plaatsen, daarna krijgen zij een toegewezen plek, omdat de auto’s niet toegestaan zijn op het festivalterrein. Heb je een 2 Day Pass + Caravan/Camper Ticket? Dan mag je op zaterdag vanaf 12.00 uur het terrein op. Kom je alleen op zondag met je caravan? Ook vanaf 12.00 uur, maar dan op zondag!
Bezoekers die een accommodatie hebben geboekt kunnen om 13:00 inchecken bij de Family Entrance.

Cashless

Dit jaar is Mandala cashless! Dit houdt in: na het kopen van een ticket worden jouw gegevens aan een wristband gekoppeld. Hiermee kun je betalen bij de barren en eetkraampjes. Door je wristband voor de scanner bij de barren te houden, betaal je jouw hapje/drankje.

Dankzij het cashless systeem kun je na het festival je overgebleven Tokens refunden! Handig toch? Zo krijg je je geld gewoon terug. Hoe dit werkt, leggen we je haarfijn uit ná het festival. Eerst een feestje natuurlijk!
Alle dranken worden geserveerd in hardcups, hiervoor betaal je 1 token borg en voor een pitcher 3 tokens. Bij een nieuwe bestelling worden de cups weer ingeleverd, hierin verrekenen wij de borg tot een maximum van je bestelling. Overige cups kun je inleveren bij het inleverpunt bij de uitgang (max. cash refund: 4 tokens).

Clean & Green

Mandala houdt van het milieu en daarom zijn wij zuinig op ons festivalterrein. Maar dit doen wij graag samen met jou! Zo help je ons:
– Afval gooien we allemaal netjes in de prullenbak. Niks beters dan een lekker groen grasje.
– Onze sigaretjes duwen we uit in onze portable ashtray. Deze ashtray is recyclebaar. De ashtrays zijn verkrijgbaar bij de ingang en aan de barren.
– Tentjes nemen we weer netjes mee naar huis.
– Iedere bezoeker krijgt een eigen vuilniszak, wij zien graag dat al het vuilnis hierin verdwijnt.
– Vorig jaar was Mandala na afloop werkelijk brandschoon en dat maakte ons ontzettend trots! Gaan we weer proberen, goed?

Huisdieren

Honden zijn van harte welkom op ons festivalterrein. Echter moeten ze aangelijnd blijven en mogen ze niet bij de podia en rondom het water komen.

Eten en drinken

Het is niet toegestaan om eigen drinken en eten mee te nemen. Wel zijn er verschillende stands en een supermarkt die het gehele weekend geopend zijn. We beseffen dat het op sommige festivalcampings wél kan, maar op Mandala zijn festival en camping één, vandaar deze regel.

Tentenzo

De campingwinkel op Mandala! Naast kampeerartikelen is er ook ruimte om zelf een eitje te bakken, het uitgebreide ontbijtbuffet te nuttigen of een lekker kopje koffie of thee te drinken. Ook erg leuk: Duurzame Kost zorgt voor verse munt voor de thee en versgeplukte peterselie voor bij de eitjes!
Food Waste Restaurant – De Eetfabriek

De Eetfabriek brengt haar restaurant gewoon lekker naar Mandala. Geniet van biologische gerechten, bereid met producten die anders waren verspild. De Eetfabriek maakt alleen maar gebruik van food waste. Benieuwd naar het heerlijke menu van dit weekend?
– Bos bietensoep met geitenkaas geserveerd met geiten bietenbrood.
– Shiitake groenten curry met, spitskool en misome. Gegarneerd met bosui en peterselie. Geserveerd met gefrituurde Komatsuna chips.
– Zoete gelaagde spinazie cake met slagroom en een bietencrème.
De tijden: dagelijks tussen 12.30-14.00 uur én 16.00-21.00 uur. Reserveer nu je tafeltje via: catering@extrema.nl.

Tribes

Benieuwd naar het programma? Hier vind je de volledige tribe map.