Binnenkort starten wij met de inschrijvingen voor tribes en stage hostings!Binnenkort starten wij met de inschrijvingen voor tribes en stage hostings!

Wij zijn op zoek naar self supporting Tribe-hoofden met een totaalconcept: van muziek, tot aankleding! Wil jij als stamhoofd verantwoordelijk zijn voor alle projecten binnen jouw Tribe? Dan zoeken we jou!

 

Als Tribe-hoofd ben jij hét aanspreekpunt voor alle Creators binnen jouw Tribe. Je zoekt Creators die binnen het concept passen en bouwt samen met deze partijen aan een unieke Tribe op Mandala 2018.

We hebben geen gigantische budgetten, creativiteit en authenticiteit hoeven immers niet veel te kosten en Mandala is een prijsvriendelijk festival. Probeer het concept financieel behapbaar en aantrekkelijk te maken.

 

En verder:

  • Geen type Tribe-hoofd, wel een tof plan voor een stage hosting? Dat kan! Wij proberen je aan een bestaande Tribe te koppelen.
  • We zoeken ook een stage host voor onze Club La Noche! Daar waar het tot diep in de nacht doorgaat, op Mandala. Iets voor jou? Denk vast na!
  • We zoeken nog een Meesterbouwer voor onze tempel op het water! We hebben een ponton van 8×8 meter. Daarop verrijst een tempel van 8 – 10 meter. Ken of ben je iemand? Begin maar aan die ontwerpjes!

 

Tot slot: heb je plannen voor Mandala 2018? Ga alvast aan de slag met je concept, zodat je dit direct kunt indienen wanneer de inschrijvingen voor Tribes en Stage Hostings van start gaan.

Nu écht tot slot: direct na het bekendmaken van de Tribes, openen we de inschrijvingen voor Creators. Als Creator kan jij je concept indienen, hierbij mag je zelf al aangeven of je een match ziet met een bestaande Tribe, dit kun je echter ook aan ons laten. Denk goed na over waaronder jouw concept valt. Is het muziek of een stage hosting? Kunst? Bouwwerken? Wellness of iets anders? Alles kan, alles mag!

PS Al eerder meegebouwd aan Mandala? Schrijf je gerust opnieuw in!