Wij zoeken Tribes en muzikale hostings!Wij zoeken Tribes en muzikale hostings!

We zijn op zoek naar Tribes en Music hostings! Iets voor u, wellicht? Ja? Lees dan snel hieronder verder!

Music Hosting

Wil jij graag een muziekarea hosten op Mandala? Aan het strand of diep in het bos? Welkom!

Mandala is op zoek naar muziek van alle wereldwijde windrichtingen. Van latin, tot singer- songwriters, gitaarmuziek, reggae, salsa, mambo, afrobeat, techno of house. Alles mag, maar: niet te commercieel. Nieuw talent en onontdekte muzikale parels, dus! Het draait dus niet om ‘massatrekkers’, maar vooral om verrassers. Hard, zacht, wild, ontspannen. Doet er niet toe! Alles kan, alles mag.

Als music host creëer je je eigen stage deco en set up en kom jij met je eigen artiesten(collectief). Mis je bepaalde skills? Nodig gerust een helpende hand of twee uit! Een geluidsman met een absoluut gehoor, iemand die wil freaken met zijn lichtbedrijfje? Betrek ze vooral! Gezellig samenwerken. Heerlijk toch?

Tribe

Wil je nog verder gaan en ook workshops, theater, kunstwerken, en andere partijen aan je koppelen? Dan kun je een Tribe creëren door diverse Creators te verenigen! Iedereen die meedoet woont ook bij de Tribe, waar bezoekers weer kunnen aansluiten. Je bent het stamhoofd en verantwoordelijk voor de gehele atmosfeer van deze Tribe. Wij zullen – als je dat wil – losse Creators die bij je Tribe passen aan je koppelen.

Dus:
Music Hosting – Stage hosting met je eigen collectief en andere collectieven het ontwerpen, bouwen en programmeren van een stage
Tribe – Diverse Creators bij elkaar brengen van decor, kunstwerken, workshops, performance, lounge, food, spel, sport of wellness en zodoende een eigen nederzetting creëren op het terrein

Ideeën? Mail ze vooral naar info@mandalafestival.com, Schrijf een kort concept, omschrijf jouw muziek programma, doe er een moodboard of/en een tekeningetje bij. We zoeken vooral hostings die veel spulletjes al zelf hebben of kunnen regelen, natuurlijk kunnen wij ook dingen aanvullen.  Maak daarbij ook een kleine kosteninschatting en dan hoor je spoedig van ons!