Belangrijke laatste informatie!Belangrijke laatste informatie!

Lieve bezoekers,

Morgen gaan we los! Mandala 2018 gaat nu echt beginnen en vandaar dit bericht met belangrijke laatste informatie. Lees ‘m goed door, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan tijdens het festival!

Dit was het weer
Nee! We moeten nog beginnen! En dat doen we dus met een weerberichtje. Ziet er op dit moment erg goed uit! Op zaterdag en zondag zon, enkele wolkjes en een gemiddelde temperatuur van 25 graden! Kom je morgen al? Dan vallen er mogelijk wat druppels. ’s Nachts kan het afkoelen, neem dus ook warme kleding mee!

Openingstijden ingang
Vrijdag 13:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 11:00 tot 23:00 uur
Zondag 11:00 tot 23:00 uur

Caravans/Campers
Kom je met een caravan of camper? Dan mag jij eerder naar binnen! Je mag je Caravan/Camper zelf het terrein oprijden, de auto moet daarna wel weer van het terrein af.

Openingstijden ingang Caravan/Camper
Vrijdag 08:00 tot 13:00 uur
Zaterdag 08:00 tot 13:00 uur

Kom je later, dan plaatsen wij de camper/caravan voor je in verband met veiligheid en sta je helaas niet op het festivalterrein. Wél sta je op de camping op loopafstand van het festivalterrein.

Route
Ingang Wild: Zoetendaal 10, Wanroij
Ingang Family, Accommodaties Wild/Family, Caravans/Campers: Fortunaweg 3, Wanroij

En volg de bordjes! Er zijn wegwerkzaamheden aan de N324, dus houd daar rekening mee.

Kids Hotel
Slaapt jouw kleine een nachtje in het Kids Hotel? Zorg dat ze slaapspullen, bad- en toiletartikelen zelf meenemen! Omdat we niet met wegwerpartikelen werken, is het fijn als de kids zelf een eetbordje meenemen voor bij het ontbijt! De Kartentjes hebben we alvast klaarstaan voor ze! Het Kids Hotel opent ‘s avonds om 19:00 uur. De dag daarna mogen ze om 11:00 uur weer opgehaald worden. Ouders en verzorgers, laten jullie een telefoonnummer achter zodat we jullie kunnen bereiken?

Vuur maken
Het is alleen toegestaan om vuur te maken op de vaste vuurplaatsen van Vakantiepark De Bergen.

Gasflessen
Gasflessen zijn in verband met veiligheid niet toegestaan.

Mag ik het terrein tussentijds verlaten en tot hoe laat kan ik er weer op?
Ja, je mag het terrein verlaten. Let wel op: je kunt enkel tussen 13:00 en 23:00 uur het terrein op.

Cashless
Ook dit jaar verlopen betalingen weer cashless! Bij binnenkomst ontvang je van ons een polsbandje met chip, bij de kassa’s kun je deze opwaarderen via cash of pin. Alle betalingen op het terrein – eten, drinken, markt, bazaar – voldoe je met je wristband! Na de betaling zie je hoeveel geld je nog op je wristband hebt.

Hard cups
We gebruiken hard cups in plaats van wegwerpbekers. Bij binnenkomst ontvang je één Token, deze kun je aan de bar inwisselen voor een beker. Wanneer je een nieuw drankje bestelt, ruil je je beker in voor een schone. Twee drankjes halen, betekent twee hardcups inleveren, drie=drie, vier=vier. Jullie snappen het wel.

Mocht je je beker verloren zijn, dan kun je aan de bar een nieuwe kopen. Aan het einde van het festival kun je je beker inleveren – zonder refund – óf meenemen als souvenir. Op deze manier voorkomen we een zee van plastic bekers en houden we ons terrein brandschoon!

Food and drinks!
Je dagelijkse boodschappen haal je in onze the Bazar, waar fruit, verse afbakbroodjes, beleg, zuivel, levensmiddelen, snacks, campingartikelen, merchandise en nog heel veel meer verkrijgbaar is. Sigaretten kunnen alleen betaald worden met de pin.

Openingstijden Bazar:

Vrijdag: 14:00 – 03:00 uur
Zaterdag: 07:00 – 03:00 uur
Zondag: 07:00 – 01:00 uur
Maandag: 07:00 – 12:00 uur

Douches & toiletten
Niks beter dan even lekker douchen! Douchepassen zijn verkrijgbaar in de Mandala Bazar.

2 x 5 min.  douchen 1 token
4 x 5 min.  douchen 2 tokens

Douchen kan in badhuizen 2, 3 & 4

Openbaar vervoer
Kom je met de trein? Goed zo! Bussen pendelen tussen station Boxmeer en Mandala Festival. Deze kosten €7,50 en zijn te koop in onze ticketshop! Ieder heel uur rijden ze van station naar festival en ieder halfuur van festival naar station. Bussen rijden tijdens de volgende uren:

Vrijdag 8 juni: 12:00 – 23:30 uur
Zaterdag 9 juni: 12:00 – 23:30 uur
Zondag 10 juni: 12:00 – 23:30 uur
Maandag 11 juni: 08:00 – 13:00 uur

Let op: om 17:00 uur, 17:30 uur, 20:00 uur, 20:30 uur – geen ritten.

Auto
Kom je met de auto? Vergeet dan niet een parkeerticket aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar op onze website, maar ook op het terrein. Let op, deze kunnen op het terrein alleen met cash betaald worden.

Stroomvoorziening
Er zijn enkele stroompunten op de Family camping. De Wild camping heeft helaas geen stroompunten. In de kluisjes kun je je telefoon opladen, powerbanks zijn te huur bij de Bazar en te koop op de markt.

Vergeet niet ons programmaboekje te pakken!
Alle informatie in een programmaboekje? Dat hebben wij! Haal jouw programmaboekje bij de ingang en lees alle informatie over onze tribes, timetables en nog veel meer. Weetje: ons boekje is gemaakt van gerecycled papier, dus wees lief en geef hem door als je hem niet meer gebruikt!

Tot morgen, zaterdag of zondag!

PS Zullen we ons houden aan de Trash Free Geboden? Check ze hieronder!