Bedankt en praktische zaakjes!Bedankt en praktische zaakjes!

Dat was ‘m. Mandala 2018 is een feit en wat zijn we ontzettend dankbaar. We hebben écht genoten en hopen dat jullie het ook fijn vonden. Vandaar deze mail, om vooral één ding te zeggen: BEDANKT! Wat een sfeer, wat een lieve mensen, wat een heerlijk weekend.

Morgen gaan wij nog even flink aan de slag om het terrein proper op te leveren. We willen jullie vragen om zelf al jullie kampeerspullen en rotzooi mee te nemen, maar daar hebben we alle vertrouwen in. Iedereen heeft zich tot nu toe super goed gehouden aan onze Trash Free Geboden. Van kids, tot crew, tot volwassen bezoekers. En dat maakt ons trots!

Tot slot: twee laatste praktische zaken.

Refund
Had je nog munten op je bandje? Hiervoor kun je een refund indienen. We gaan direct aan de slag om dit mogelijk te maken en verwachten dit vanaf woensdag up and running te hebben.

Lost & Found
Altijd rot om spullen kwijt te raken natuurlijk. Via dit formulier kun je aangeven wat je kwijt bent. Gaan wij ons best voor je doen! Vul maar in: ext.re/Mandala18LF

Voor nu: alle goeds en hopelijk tot volgend jaar. Wij kunnen niet wachten.

Liefs,

Team Mandala